Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Παρασκευή 10 Μαι 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Συνεδριάσεις Εκτελ. Επιτροπής

Ενημέρωση Πολιτών / Δελτία τύπου παλιοτέρων ετών
Φίλτρο: Εμφάνιση #:
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ 16-12-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                      Σέρρες 16 Δεκεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:
«ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ»
ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ   ΣΧΟΛΕΙΩΝ

16-12-13 srtatopeda.jpg«Η παραχώρηση των στρατοπέδων στο Δήμο Σερρών αποτελεί τη μεγάλη προοπτική για την αναδιοργάνωση και αναβάθμιση του αστικού ιστού της πόλης», δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά την επίσκεψή του στα στρατόπεδα Εμ. Παπά και Παπαλουκά με μαθητές δημοτικών σχολείων, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013.

Η επίσκεψη αυτή στα στρατόπεδα πραγματοποιήθηκε με αφορμή το ενδιαφέρον των μαθητών της τρίτης τάξης του 1ο Δημοτικού Σχολείου και της τέταρτης τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου, κατά την συνάντηση που είχαν οι μαθητές των παραπάνω σχολείων με τον Δήμαρχο Σερρών στο Δημαρχείο, πριν από λίγες ημέρες.

Οι μαθητές είχαν ζητήσει από τον Δήμαρχο, μεταξύ των άλλων, να τους ενημερώσει για το θέμα των στρατοπέδων. Τα παιδιά μάλιστα πρότειναν στο Δήμαρχο, να πραγματοποιούν  εκδρομές και  στα στρατόπεδα , κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο Δήμαρχος.
ΔΤ 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτουρισμού 16-12-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                      Σέρρες 16 Δεκεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187
 
Δελτίο Τύπου

«Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τ16-12-13 600-.jpgόπου, τις φυσικές ομορφιές, τον πολιτισμό, τα σερραϊκά μοναστήρια, τα εκκλησιαστικά μνημεία και το μοναδικό στα βαλκάνια Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών μπορούν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για την ποθούμενη πρόοδο του τόπου, στον οποίο πρέπει ν' αναπτυχθούν περαιτέρω μορφές εναλλακτικού τουρισμού που μπορούν να προσελκύσουν ντόπιους και ξένους τουρίστες όλες τις εποχές του χρόνου».

Τα παραπάνω επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης-Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο οποίος έλαβε μέρος στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτουρισμού που πραγματοποιήθηκε στην Βεργίνα της Πέλλας την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή επαγγελματιών του τουρισμού από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Τ
ΔΤ ο Δήμος Σερρών απέσπασε το Πρώτο βραβείο για την οδική ασφάλεια 16-12-13 Εκτύπωση
logo promo safe driving.jpg


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
PROMO SAFE DRIVING ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ»







Το πρώτο βραβείο (ανάμεσα σε άλλες 6 υποψηφιότητες) στην κατηγορία «Πρωτοβουλίες για την οδική ασφάλεια από το δημόσιο τομέα (κεντρικό και τοπικό)» έλαβε ο Δήμος Petrich αλλά και ο Δήμος Σερρών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Βουλγαρικό Ίδρυμα «Βραβεία για την Οδική Ασφάλεια» σε κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου, στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 4 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσιο του έργου PROMO SAFE DRIVING, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα - Βουλγαρία 2007-2013, ο Δήμος Petrich διαμόρφωσε εξ' αρχής Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, βάσει τεχνικών προδιαγραφών και σχεδίων που του παρείχε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών.

16-12-13 foto - promo - sofia.jpgΕπίσης ο Δήμος Petrich λειτούργησε Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης, στα πρότυπα της αντίστοιχης Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης που εγκαινίασε και λειτούργησε στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, ο Δήμος Σερρών, χρησιμοποιώντας το εκπαιδευτικό υλικό που δημιουργήθηκε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Σύμβουλο Τεχνικής Υποστήριξης του Δήμου Σερρών για το συγκεκριμένο έργο PROMO SAFE DRIVING. Πλήθος ενηλίκων και παιδιών παρακολούθησαν τα μαθήματα θεωρητικής εκπαίδευσης αλλά και πρακτικής εξάσκησης.

Τέλος, ο Δήμος Σερρών βραβεύτηκε διότι αποτελεί τον Συντονιστή Εταίρο του έργου PROMO SAFE DRIVING αλλά και επειδή μετέφερε με αποτελεσματικό τρόπο όλη την παραπάνω τεχνογνωσία. Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Σερρών, υπεύθυνος για θέματα Ανάπτυξης - Αγροτικής Οικονομίας και Τουρισμού, κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ως μέλος αντιπροσωπείας του Δήμου Σερρών, μαζί με τους κ.κ. Θόδωρο Αραμπατζή, πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. και Χριστόδουλο Σταυρόπουλο, δημοτικό σύμβουλο.

ΔΤ επανασυνδέσεις το ηλεκτρικού ρεύματος 12-12-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Σέρρες 12 Δεκεμβρίου 2013
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Αριθ.Πρωτ. 4499
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ                                     ΠΡΟΣ
                                                                                 Γραφείο Τύπου
Ταχ.Δ/νση: Κ.Καραμανλή 36                                              Ενταύθα
Πληροφορίες: Δ.ΜΥΛΩΝΑ
Τηλέφωνο: 231350382
FAX: 2321029141

ΘΕΜΑ: Αποστολή δελτίου τύπου

Παρακαλούμε για τη δημοσιοποίηση του παρακάτω δελτίο τύπου

Από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι , προκειμένου να επανασυνδεθεί το ηλεκτρικό ρεύμα στα νοικοκυριά που έχει διακοπεί λόγω οφειλών, παρακαλούμε να ενημερώσετε την υπηρεσία άμεσα και μέχρι την Τρίτη 17-12-2013, προκειμένου να προωθηθούν στην αρμόδια επιτροπή που θα συσταθεί για το σκοπό αυτό. Απαραίτητη προυπόθεση είναι , οι ενδιαφερόμενοι να είναι έχουν ενταχθεί στις δομές του Δήμου Σερρών  μέχρι 1-11-2013. Οι ενδιαφερόμενοι,  καλούνται να υποβάλλουν αίτηση μαζί και ένα αντίγραφο του λογαριασμού της ΔΕΗ, στο γραφείο 120 της υπηρεσίας μας, στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας στην οδό Κ.Καραμανλή 36, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΡΕΤΟΥΔΗΣ

ΔΤ - "ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΑΜΕ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΑΝ" Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                             Σέρρες 11 Δεκεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:


«ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΑΜΕ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΑΝ ΟΠΩΣ, ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ, ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ, ΟΙΚΙΑ ΜΑΛΛΙΟΥ, ΞΕΝΩΝΕΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ»
 
dsc03513.jpg

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών για το έργο και τις δράσεις της δημοτικής αρχής, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 παρουσία δημοτικών του συμβούλων, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε σε κτίρια του Δήμου Σερρών που κατέρρεαν και τα οποία ανακαίνισε η δημοτική αρχή, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται τώρα και να τα απολαμβάνουν οι πολίτες.

Στόχος της δημ.αρχής είναι η προβολή των Σερρών & η καθιέρωσή τους σε τουριστικό προορισμό 11-12-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                        Σέρρες   11  Δεκεμβρίου 2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ                                            
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δελτίο Τύπου

«Απώτερος στόχος της δημοτικής αρχής είναι η προβολή των Σερρών και η καθιέρωσή τους
σε τουριστικό προορισμό»


«Απώτερος στόχος της δημοτικής αρχής είναι η προβολή των Σερρών και η καθιέρωσή τους σε τουριστικό προορισμό, σε συνδυασμό με το Λαϊλιά, την λίμνη Κερκίνη, την αρχαία Αμφίπολη, το σπήλαιο της Αλιστράτης και όλα τα υπόλοιπα αξιοθέατα του Νομού».
philoxenia 2013.jpg
Τα παραπάνω τονίζει ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης-Αγροτικής & Τουρισμού κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο οποίος επισημαίνει: «Οι προσπάθειες μας συνεχίζονται και ο Δήμος Σερρών παρουσιάστηκε σε πολλές εκθέσεις κι εκδηλώσεις τουριστικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προκειμένου να επιτευχθεί η προσέλκυση επισκεπτών, όχι μόνον από την χώρα μας, αλλά και από τα κράτη της Βαλκανικής και της Ανατολικής Ευρώπης γενικότερα, καθώς ο Νομός μας αποτελεί την πύλη εισόδου-εξόδου από και προς αυτά».

Στο πλαίσιο, εξ άλλου, αυτής της επιχείρησης (που βρίσκεται σε εξέλιξη) ο Δήμος έλαβε - κι εφέτος-μέρος στην 29 Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2013 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.), κατά τη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να θαυμάσουν από κοντά τα αξιοθέατα του Δήμου και τις ομορφιές όλου του Νομού που αποτελούν και τα αδιαμφισβήτητα συγκριτικά πλεονεκτήματά του.


ΔΤ για ομιλία στο ΚΑΠΗ με θέμα: «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης στην Τρίτη Ηλικία» 11-12-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Σέρρες  11-12-2013   
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                           
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ                                                  
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ   
                              
 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του  προγράμματος της Ιατρικής Υπηρεσίας των Κ.Α.Π.Η. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού Δήμου Σερρών» θα πραγματοποιηθεί  ομιλία με θέμα: «ο Σακχαρώδης Διαβήτης στην Τρίτη Ηλικία».

Εισηγητής του θέματος θα είναι ο κ. Δημητσίκογλου Ιορδάνης, Οικογενειακός Ιατρός.

Η Ομιλία θα πραγματοποιηθεί  στο χώρο του Γ' Κ.Α.Π.Η. Σερρών την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 10.00 π.μ.  και στο χώρο του Β' Κ.Α.Π.Η. Σερρών την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 στις 10.00 π.μ.

ΔΤ για μείωση των δημοτικών φόρων ή τελών 10-12-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                               Σέρρες 10 Δεκεμβρίου  2013                      
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Ταχ. Δνση : Κ. Καραμανλή 36- Διοικητήριο
Πληροφορίες: Δ.Μυλωνά
Τηλ. 23213550382
Φαξ:2321029141
    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Διεύθυνση  Κοινωνικής Προστασίας Υγείας Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνεται ότι άρχισε η υποβολή δικαιολογητικών για μείωση κατά 50% των δημοτικών φόρων ή τελών. Η μείωση αφορά απόρους, άτομα με αναπηρίες και πολύτεκνους.

Πληροφορίες δίνονται : από 7 π.μ -11 π.μ στο Γραφείο Δημάρχου τηλ:. 2321083671 και από 11 π.μ - 15 μ.μ στο Γραφείο 124 του Διοικητηρίου τηλ 2321350445 .

Ο Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής  Μέριμνας & Παιδείας

Μερετούδης Δημήτριος







OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ 10-12-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                             Σέρρες 10 Δεκεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:
«OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ»

«Μία ακόμη προεκλογική μας δέσμευση, η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Κάτω Καμήλας υλοποιήθηκε».

Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Τοπική Κοινότητα Κάτω Καμήλας την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ Γρηγοριάδη Παναγιώτη, Μερετούδη Δημήτρη , Μυστακίδη Παύλο καθώς και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιάννη Πανταζή.

10-12-13 platia k.kamilas.jpg
Η ολοκλήρωση της διαμόρφωσης της κεντρικής πλατείας  Κ. Καμήλας προϋπολογισμού 197.000 ευρώ, αναβάθμισε το κέντρο του χωριού, και το απολαμβάνουν οι κάτοικοί του.

Οι εργασίες που έγιναν σύμφωνα με την μελέτη είναι:
  • Δημιουργία καθιστικών χώρων
  • Τοποθέτηση μαρμάρινων πλακών
  • Δημιουργία παρτεριών
  • Κατασκευή πέτρινης βρύσης
  • Δεντροφυτεύσεις κ.α.
  • Φωτιστικά
  • Κατασκευή πέργκολας κ.α.
Να υπενθυμίσουμε ότι το έργο είχε χρηματοδοτηθεί (αρχικά το 2009) από πιστώσεις του προγράμματος ΕΤΕΡΠΣ( τώρα Πράσινο Ταμείο), ενώ είχε δημοπρατηθεί από τον πρώην Δήμο Σκουτάρεως στις 10-11-2009.

Το έργο έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί στις 10-5-2011, όμως η σύμβαση του έργου διαλύθηκε, λόγω μη χρηματοδότησής του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η δημοτική αρχή ξεκίνησε νέα προσπάθεια επαναχρηματοδότησης του έργου αυτού από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και επαναδημοπράτησής του, κάτι που επιτεύχθηκε και το έργο ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2012 ενώ ολοκληρώθηκε το 2013.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Σερρών



ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΨΟΥΣ 360.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 9-12-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                         Σέρρες 9 Δεκεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:
«ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΨΟΥΣ 360.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ»

9-12-13 eidika sxolia.jpg
«Ο Δήμος Σερρών διαθέτει σε ειδικά σχολεία και τμήματα ένταξης σχολείων του Δήμου Σερρών δέκα τέσσερα πακέτα εξοπλισμών  (υπολογιστές, έπιπλα, διαδραστικούς πίνακες ,εξοπλισμός φυσιοθεραπείας κ.τ.λ) ,  συνολικού ποσού 360.000 ευρώ για την καλύτερη εκπαίδευση και διαβίωση των μαθητών. Ο εξοπλισμός θα διατεθεί σε 15 σχολεία του Δήμου Σερρών».

Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά την επίσκεψή του στο Ειδικό Σχολείο την Δευτέρα 9-12-2013 συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Δημήτρη Μερετούδη και την πρώην Αντιδήμαρχο Σταυρούλα Αρβανίτη-Αγιαννίδου.


ΔΤ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 5-12-2013 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                                                   Σέρρες 5 Δεκεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Δήμος Σερρών
Πολιτεία των Ευχών
Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά

«Εν μέσω της οικονομικής κρίσης και παρά την σκληρή πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί για όλους μας, ο Δήμος Σερρών και η Κοινωφελής Επιχείρησή του αποφάσισαν ν' αναλάβουν την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της Πολιτείας των Ευχών, η οποία θα αποτελέσει το μέσο πραγματοποίησης των ευχών των συνανθρώπων μας που δεν έχουν απλώς την ανάγκη της αγάπης μας, αλλά και της έμπρακτης στήριξης, αυτή την περίοδο, κατά την οποία οι ελλείψεις-ακόμα και των βασικών-δηλητηριάζουν την χαρμόσυνη ψυχή και το πνεύμα των Χριστουγέννων».
5-12-2013 politia ton eyxon.jpg
Τα παραπάνω επισήμανε ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε με το πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ κ. Γιάννη Δήμου απευθύνοντας κάλεσμα ψυχής στο σερραϊκό λαό να επισκεφθεί την Πολιτεία των Ευχών (ανοίγει τις πύλες της την ερχόμενη Παρασκευή 6 του μήνα) και να συνδράμουν με τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο και με το υστέρημα της ψυχής τους το Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου, προκειμένου να στηριχθούν οι συνάνθρωποι που έχουν ανάγκη τη βοήθεια τους, ιδίως αυτές τις άγιες ημέρες.

Ο Δήμαρχος
Ειδικότερα, ο κ. Αγγελίδης τόνισε:
«Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά έρχονται και όλα κινούνται στη ατμόσφαιρα χαράς της προεόρτιας περιόδου.
Εν μέσω της οικονομικής κρίσης και παρά την σκληρή πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί για όλους μας, ο Δήμος Σερρών και η Κοινωφελής Επιχείρησή του αποφάσισαν ν' αναλάβουν την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της Πολιτείας των Ευχών, στην οποία οι Σερραίες και οι Σερραίοι, ιδίως τα παιδιά, θα δοκιμάσουν λίγη από την εορταστική μαγεία του πνεύματος των Χριστουγέννων.
»Παράλληλα, η χριστουγεννιάτικη πολιτεία θα αποτελέσει και το μέσο πραγματοποίησης των ευχών των συνανθρώπων μας που δεν έχουν απλώς την ανάγκη της αγάπης μας, αλλά και της έμπρακτης στήριξης, αυτή την περίοδο, κατά την οποία οι ελλείψεις-ακόμα και των βασικών-δηλητηριάζουν την χαρμόσυνη ψυχή των εορτών.
»Τις Άγιες Ημέρες που πλησιάζουν οι συμπολίτες μας-άνθρωποι της διπλανής πόρτας τις περισσότερες φορές-που στερούνται των απαραίτητων πρέπει να στηριχθούν με κάθε τρόπο από το περίσσευμα της καρδιάς μας.
Τρόφιμα που μπορείτε να δώσετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας και κάθε χρηματικό ποσό που θα καταθέσετε στο Ταμείο Αλληλεγγύης θα δοθούν, προκειμένου οι συνδημότες μας να περάσουν με επάρκεια και κυρίως με αξιοπρέπεια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
»Καλούμε όλο το σερραϊκό λαό να συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησής του, στην ευδαιμονία της εορταστικής περιόδου και να επισκεφθεί την Πολιτεία των Ευχών που στήθηκε ειδικά για τις γιορτές.
Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους, μαζί με αγαπημένους ανθρώπους, τις οικογένειες και τους φίλους.
Σας περιμένουμε στην Πολιτεία των ευχών....».


ΔΤ Έργα 27.5 εκατ. στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σερρών 5-12-2013 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                                               Σέρρες 5 Δεκεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:
«ΕΡΓΑ ΥΨΟΥΣ 27.500.000 ΕΥΡΩ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ   ΣΕΡΡΩΝ»

5-12-2013 erga se dimotikes koinotites.jpg
«Έργα ύψους 27.500.000 ευρώ υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται, κατά την διάρκεια αυτής της δημαρχιακής θητείας στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου Σερρών.
Με γνώμονα την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου Σερρών, ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, η δημοτική αρχή υλοποιεί έργα ύψους 27.500.000 ευρώ».
Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013.


ΔΤ Ποδηλατοπορεία στο νέο Ποδηλστόδρομο 5-12-2013 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                                     Σέρρες 4 Δεκεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Ποδηλατοπορεία με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής τμήματος του δικτύου ποδηλατοδρόμων, στο πλαίσιο των αστικών αναπλάσεων σε κεντρικές οδούς της πόλης διοργανώνει ο Δήμος Σερρών.
5-12-2013 podilatoporia.jpg
Η ποδηλατοπορεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ., ενώ η διαδρομή που πρόκειται να ακολουθηθεί είναι η εξής:
Πλατεία Ελευθερίας (αφετηρία)-Κων/νου Καραμανλή-πεζόδρομος Π. Τσαλδάρη-πεζόδρομος Σκρα-Πλατεία Δήμητρας-Βασιλέως Βασιλείου-Εθν. Αντίστασης-Κωνσταντινουπόλεως-Εξοχών (μέχρι την Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων) κι επιστροφή στην Πλατεία Ελευθερίας.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Βασίλης Καλαϊτζίδης επισήμανε ότι η ποδηλατοπορεία που θα πραγματοποιηθεί (με τη βοήθεια κι άλλων τοπικών φορέων) εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος Σερρών για την προώθηση  του ποδηλάτου ως πρωτεύον μέσο μετακίνησης εντός της πόλης».
Τέλος, ο αντιδήμαρχος, αλλά και οι πρόεδροι των Συλλόγων Πολιτικών Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων Σερρών αντίστοιχα, καθώς και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου «ΜΑΧΗΤΗΣ» απηύθυναν ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους δημότες και φίλους του ποδηλάτου να λάβουν μέρος στην  ποδηλατοπορεία.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 3-12-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                         Σέρρες 3 Δεκεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:
«ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ 150 ΚΑΔΟΥΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ»

«Μετά την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου ανακύκλωσης, 400 κάδων ανακύκλωσης και 150 κάδων απορριμμάτων, ο τομέας της καθαριότητας του Δήμου Σερρών ενισχύεται με ένα ακόμη απορριμματοφόρο σύμμικτων απορριμμάτων και 150 κάδους κομποστοποίησης ,ύψους 181.000 ευρώ, μέσα από το πρόγραμμα "Αστική αναζωογόνηση" του Πράσινου Ταμείου».

3-12-13 kompost.jpg3-12-13 kompostop.jpg



















Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο του Δήμου Σερρών την Τρίτη 3-12-2013, παρουσία του Αντιδημάρχου καθαριότητας Παντελή Χράπα.

Η πρόταση για την προμήθεια του νέου απορριμματοφόρου και των 150 κάδων κομποστοποίησης κατατέθηκε στο Πράσινο Ταμείο στις 22-4-2013 και εγκρίθηκε στις 31-7-2013.


ΔΤ για ομιλία στο ΚΑΠΗ με θέμα: «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης στην Τρίτη Ηλικία» 29-11-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                            Σέρρες  29-11-2013   
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                           
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ                                                 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 
                           
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Από τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού Δήμου Σερρών, ενημερώνουμε ότι στο Α΄Κ.Α.Π.Η Σερρών Αγίας Σοφίας 3 και στα πλαίσια του προγράμματος του Κ.Α.Π.Η "Ιατρική Ενημέρωση και Τρίτη Ηλικία" θα πραγματοποιηθεί ομιλία την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 11 το πρωϊ με θέμα: "Ο Σακχαρώδης Διαβήτης στην Τρίτη Ηλικία". Εισηγητής του θέματος θα είναι ο κ. Δημητσίκογλου Ιορδάνης Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός.

«ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ» Ένας θεσμός για τα άτομα με αναπηρία 29-11-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                            Σέρρες 29 Νοεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων

Δελτίο Τύπου

«ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ»
Ένας θεσμός για τα άτομα με αναπηρία
fm afisa2013_neo.jpg

29-11-13 fotines meres1.jpg















«ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ» είναι ο τίτλος των τριήμερων Εκδηλώσεων που διοργανώνουν ο Δήμος Σερρών, η Ιερά Μητρόπολη Σερρών & Νιγρίτας και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας, την ερχόμενη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες) και την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου.


Στη διοργάνωση των εκδηλώσεων συμμετέχουν το ΤΕΦΑΑ Σερρών, το ΚΑΑΜΕΑ, η Α/θμια Εκπαίδευση, η Β/θμια Εκπαίδευση, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο-Νηπιαγωγείο, το Ειδικό ΤΕΕ Σερρών, το ΕΕΕΚ Σερρών, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΜΕΑ του Δήμου μας και οι Σύλλογοι  Ατόμων με Αναπηρία & Οικογενειών Παιδιών με Αναπηρία Ν. Σερρών.
29-11-13 fotines meres.jpg
 

OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ 27-11-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                         Σέρρες 27 Νοεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:
«OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ».

«Ολοκληρώθηκαν οι ε27-11-13 platia skoutareos.jpgργασίες για την διαμόρφωση της πλατείας  Σκουτάρεως. Μια ακόμη προεκλογική μας δέσμευση, η διαμόρφωση της πλατείας Σκουτάρεως με στόχο την ανάδειξή της, έγινε πραγματικότητα».

Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στη Δημοτική Κοινότητα Σκουτάρεως την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013,συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σκουτάρεως Καδή Γιώργο και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Μερετούδη Δημήτρη,  Γρηγοριάδη Παναγιώτη.

Οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Σκουτάρεως απολαμβάνουν πλέον το ωραίο αυτό έργο, προϋπολογισμού 167.000 ευρώ.

Οι εργασίες που έγιναν σύμφωνα με τη μελέτη είναι:

  • Κατασκευή μαρμάρινων σκαλοπατιών κατά μήκος των πεζοδρομίων.
  • Επίστρωση των διαδρόμων με σταμπωτό υλικό και κυβόλιθους.
  • Κατασκευή μνημείου.
  • Κατασκευή βραχόκηπου.
  • Κατασκευή παιδικής χαράς με άμμο και προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων (δύο κούνιες, μια τσουλήθρα, ένας μύλος, μια τραμπάλα και ένα σύνθετο όργανο).
  • Προμήθεια και τοποθέτηση ξύλινων πάγκων.
  • Προμήθεια-φύτευση δέντρων και θάμνων στα παρτέρια.
  • Εγκατάσταση προκατασκευασμένου χλοοτάπητα στα παρτέρια.
  • Ολοκλήρωση ηλεκτρολογικής και αρδευτικής εγκατάστασης.27-11-13 platia skoutareo.jpg
  • Ολοκλήρωση παρτεριών, τοιχίων και καθισμάτων.

Για το ιστορικό του έργου να υπενθυμίσουμε ότι το έργο της κεντρικής πλατείας Σκουτάρεως είχε ενταχθεί το 2009 από τον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Σκουτάρεως σε πρόγραμμα του ΕΤΕΡΠΣ, αλλά δεν χρηματοδοτήθηκε, με αποτέλεσμα να διαλυθεί η εργολαβική σύμβαση τον Ιούλιο του 2011, μετά από αυτήν την εξέλιξη η δημοτική αρχή  ξεκίνησε νέα προσπάθεια επαναχρηματοδότησης του έργου αυτού από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και  επαναδημοπράτησή του, κάτι που επιτεύχθηκε και το έργο ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2012 ενώ ολοκληρώθηκε το 2013.

Από το Γραφείο Τύπου

ΔΤ Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων από το Δήμο Σερρών 27-11-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                Σέρρες 27 Νοεμβρίου 2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ                                            
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων από το Δήμο Σερρών σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών και την Ευρωπαϊκή Οργάνωση ΕΤΝ.

Κατά την χρονική περίοδο 25 Οκτωβρίου 2013 έως 15 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κυνοκομείου Σερρών, από εθελοντές κτηνιάτρους, δωρεάν 500 περίπου στειρώσεις σε αδέσποτα ζώα,  όχι μόνον του Δήμου μας αλλά  και από ολόκληρο το  Ν. Σερρών.

Έτσι, χάρις στο παραπάνω πρόγραμμα που υλοποιήθηκε ένα χρόνιο και σοβαρό ζήτημα διευθετήθηκε  από το προσωπικό του Κυνοκομείου και κυρίως από τους κτηνιάτρους που με την αξιέπαινη εθελοντική προσφορά τους συνέβαλαν τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση.

Αξίζουν συγχαρητηρίων και ευχαριστιών όλοι οι εθελοντές που συμμετείχαν στην υλοποίηση του προγράμματος στειρώσεων αδέσποτων ζώων.

Ο Δήμος Σερρών βρίσκεται σε επαγρύπνηση για το θέμα τον αδέσποτων ζώων και προσδοκά την συνεργασία και την εθελοντική συνεισφορά κάθε ευσυνείδητου και ευαισθητοποιημένου κτηνίατρου ή πολίτη.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΤ διάθεση κάδων κομποστοποίησης 26-11-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                Σέρρες 26 Νοεμβρίου 2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ                                            
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Τηλ:2321083612
Φαξ: 2321022187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σερρών μέσα από το πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση» του Πράσινου Ταμείου, εξασφάλισε την προμήθεια  150 κάδων κομποστοποίησης κατάλληλων για χρήση σε κήπους.

Οι κάδοι κομποστοποίησης θα διανεμηθούν σε δημότες οι οποίοι διαθέτουν κατοικία με κήπο τόσο στην πόλη όσο και στις τοπικές και δημοτικές κοινότητες με στόχο την μετατροπή των οργανικών απορριμμάτων σε λίπασμα.

Παρακαλούνται όσοι δημότες μας επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης και να παραλάβουν κάδο από το Δήμο μας, να καταθέσουν αίτηση στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη του Δήμου Σερρών (Κ. Καραμανλή 1),  μέχρι την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013.

Από το Γραφείο Τύπου
aitisi gia kado
ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΑΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ 50% 25-11-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                       Σέρρες 25 Νοεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:
«ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΑΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ 50%»

25-11-13 oikonomika dimoy.jpg


Το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου Σερρών παρουσίασε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης,  παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοίκησης Στέργιου Γαλάνη σε  συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις 25-11-2013.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του τόνισε  τα εξής:

«Μία από τις πρώτες προτεραιότητες που προεκλογικά καταθέσαμε στους σερραίους πολίτες ήταν το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου Σερρών.


Εκδηλώσεις με αφορμή την ανακήρυξη της παγκόσμιας ημέρας ενάντια στη βία κατά των γυναικών 22-11-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                         Σέρρες      22  Νοεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

22-11-13 foto.jpg
Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης παρουσία της πρώην αντιδημάρχου κοινωνικής μέριμνας κας Αρβανίτη-Αγιαννίδου Σταυρούλας καθώς και της προέδρου του εθελοντικού κέντρου σπιτιού της γυναίκας, κας Φραγκεδάκη Νινέττας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στις 22/11/2013 όπου παρουσίασε τις εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Σερρών, με αφορμή την ανακήρυξη της 25ης Νοεμβρίου ως παγκόσμιας ημέρας ενάντια στη βία κατά των γυναικών.


Υλοποιείται το αποχετευτικό Μητρουσίου-Σκουτάρεως Πέτρος Αγγελίδης: «Έργο-Ανάσα» 21-11-13 Εκτύπωση
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΕΡΡΩΝ
ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 4-ΤΚ 62 123
ΤΗΛ:(23210) 83803 FAX: 83862
Α.Φ.Μ.: 090030676 Α΄ΔΟΥ
Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013
 Υλοποιείται
το αποχετευτικό Μητρουσίου-Σκουτάρεως
Πέτρος Αγγελίδης: «Έργο-Ανάσα»

«Ξεκίνησε το μεγάλο  έργο του Αποχετευτικού Μητρουσίου-Σκουτάρεως το οποίο θα ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια. Ο προυπολογισμός του είναι 13.000.000 ευρώ.
21-11-13 apox mitrousi skoutari.jpg21-11-13 apox mitrousi skoutari3.jpg



















Η αρχή έγινε εδώ με τον εξωτερικό αγωγό
, που με τη βοήθεια (4) τεσσάρων αντλιοστασίων θα μεταφέρει τα λύματα των δύο κοινοτήτων στον Βιολογικό των Σερρών. Θα κοστίσει 2.795.256,50 ευρώ πλέον τον ΦΠΑ. Η δημοπράτησή του έγινε στις 21η  Μαΐου 2013 . Το ΔΣ της ΔΕΥΑΣ  ανέδειξε τον ανάδοχο στις 10/6/2013.

Επίσης δημοπρατήθηκε, στις 4 Ιουνίου 2013, το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Μητρουσίου-Σκουτάρεως προϋπολογισμού 8 εκ. 743,50 ευρώ με ΦΠΑ και προχωρούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη αναδόχου.

Θα ακολουθήσει το έργο των ιδιωτικών συνδέσεων προκειμένου το σύνολο του έργου να είναι εξαρχής πλήρως ολοκληρωμένο και λειτουργικό».

Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στον τόπο των εργασιών στο Μητρούση συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ κ. Θόδωρο Αραμπατζή.


ΔΤ για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 19-11-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                        Σέρρες      19  Νοεμβρίου 2013
Δ.Τ.Υ.
Τμήμα Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού
και Συγκοινωνίας
Πληρ.: Παπακωνσταντίνου Μαρία
Τηλ.: 2321350137

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 19 Νοεμβρίου 2013, η πλατεία Εμπορίου καθώς και οι οδοί προς αυτήν θα δοθούν στην κυκλοφορία μετά τη προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας λόγω εργασιών. Η οδός Εθν. Αντίστασης, επίσης, θα επανέλθει στην πρότερη κατάσταση της, δηλαδή μονόδρομος με φορά κίνησης προς το κέντρο της πόλης.


Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας
Καλαϊτζίδης Βασίλειος

1.750.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 19-11-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                             Σέρρες 18 Νοεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:
1.750.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.


19-11-2013 koinoniki politiki.jpgΣε συνέχεια των συνεντεύξεων τύπου, με στόχο τηνενημέρωση των δημοτών, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας  Μερετούδη  Δημήτρη και της πρώην Αντιδημάρχου Αρβανίτη-Αγιαννίδου Σταυρούλας, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στις 10-11-2013 όπου παρουσίασε τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Σερρών.

Ο Δήμαρχος Σερρών ξεκινώντας την συνέντευξη δήλωσε τα εξής:

«Ο Δήμος Σερρών ευαισθητοποιημένος στη συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση την οποία βιώνουν οι πολίτες, δημιούργησε ένα πλαίσιο δραστηριοτήτων που αντιμετωπίζει φαινόμενα οικονομικής εξαθλίωσης, φαρμακευτικής φροντίδας, σίτισης, στήριξης ατόμων με ειδικές ανάγκες, υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών κ.λ.π.

Για την επίτευξη των στόχων αυτών προσθέσαμε μέσω προγραμμάτων, στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής 1.750.000 ευρώ».


ΔΤ για ομιλία στο ΚΑΠΗ με θέμα: «Ψυχολογία στην τρίτη ηλικία» 19-11-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Σέρρες  19-11-2013   
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                           
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ                                                  
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ   
                              
                  ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Από τον «Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού Δήμου Σερρών» ενημερώνουμε ότι στο B' Κ.Α.Π.Η. Σερρών οδός  Βενιζέλου 132 και στα πλαίσια του προγράμματος «Ιατρική ενημέρωση και τρίτη Ηλικία» θα πραγματοποιηθεί ομιλία την Παρασκευή  22 Νοεμβρίου 2013  στις 10.00 π.μ με θέμα: «Ψυχολογία στην τρίτη ηλικία».

Εισηγητής του θέματος θα είναι ο κ. Κυριάκος Ασίκογλου-Ψυχολόγος.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΠΙΣΤΑ SKATEBOARD ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 16-11-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                         Σέρρες 16-11-2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ  ΠΙΣΤΑ SKATEBOARD ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Την πίστα SKATEBOARD στο χώρdsc03318.jpgο του πρώην κτηνιατρείου στο κεντρικό πάρκο της πόλης, επισκέφτηκε το  Σάββατο 16-11-2013,  ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.

«Η κατασκευή πίστας skateboard, ένα χρόνιο αίτημα των παιδιών που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα, έγινε πραγματικότητα. Πέρυσι τέτοιο καιρό, σε αυτό το χώρο, μετά από συνάντηση που είχα με τα παιδιά, τους υποσχέθηκα ότι θα κατασκευάσουμε την πίστα skateboard. Η υπόσχεση αυτή έγινε πραγματικότητα», δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών.

Να υπενθυμίσουμε ότι το κόστος κατασκευής της πίστας καλύφθηκε από χορηγίες επιχειρηματιών.

Ο Δήμαρχος Σερρών ευχαρίστησε τους συμπολίτες μας που με τις  χορηγίες τους κατασκευάστηκε η πίστα skateboard, η οποία θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα.

Από το Γραφείο Τύπου
ΔΤ για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 15-11-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                         Σέρρες 15-11-2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το τμήμα κυκλοφοριακού σχεδιασμού ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 18-11-13 έως και την Παρασκευή 22-11-13 (εκτός κωλύματος λόγω καιρικών συνθηκών όπου οι εργασίες θα γίνουν την ακριβώς επόμενη εβδομάδα) θα γίνει εκτροπή (διακοπή) της κυκλοφορίας στην στη  πλατεία Εμπορίου λόγω συντήρησης του οδοστρώματος της πλατείας και κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα.

Και συγκεκριμένα:

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση θα έχει δύο φάσεις:

1η φάση:

Διακοπή της κυκλοφορίας στην πλατεία Εμπορίου από την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως και την οδό Λ. Παπαπαύλου.

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση γι' αυτήν τη φάση είναι η αμφιδρόμηση της οδού  Εθν. Αντίστασης, από την οδό Λ. Παπαπαύλου έως και την οδό Β. Σοφίας, προκειμένου να υπάρχει ομαλή κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων. Διακοπή της κυκλοφορίας στις κάθετες στην πλατεία οδούς, μεταφορά της στάσης των αστικών επί της πλατείας στην οδό Δ. Σολωμού, εκτροπή της κυκλοφορίας των οδών Αν. Θράκης και Δ. Θράκης στην οδό Γ. Παπανδρέου

2η φάση:

Διακοπή της κυκλοφορίας στην πλατεία Εμπορίου στη συμβολή των οδών Λ. Παπαπαύλου και Γ. Παπανδρέου.

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση γι' αυτήν τη φάση είναι διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Λ. Παπαπαύλου, εκτροπή της κυκλοφορίας στην οδό Δ. Σολωμού και πλατείας Εμπορίου. Η κίνηση των οχημάτων επί της οδού Γ. Παπανδρέου προς το κέντρο θα γίνεται μέσω της πλατείας Εμπορίου, Αρχ. Μακαρίου, Εθν. Αντίστασης.

Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση και η αναγκαία σήμανση (κυκλοφοριακή και εργοταξιακή) θα γίνει με ευθύνη του αναδόχου του έργου.

Από το Γραφείο Τύπου

ΔΤ για ομιλία στο ΚΑΠΗ με θέμα: «Ψυχολογία στην τρίτη ηλικία» 11-11-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Σέρρες  11-11-2013   
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                           
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ                                                  
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ   
       
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Από τον «Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού Δήμου Σερρών» ενημερώνουμε ότι στο Γ' Κ.Α.Π.Η. Σερρών Ιερέως Παπακωνσταντίνου 2 και στα πλαίσια του προγράμματος «Ιατρική ενημέρωση και τρίτη Ηλικία» θα πραγματοποιηθεί ομιλία τη Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013  στις 10.00 π.μ με θέμα: «Ψυχολογία στην τρίτη ηλικία».

Εισηγητής του θέματος θα είναι ο κ. Κυριάκος Ασίκογλου-Ψυχολόγος.

850.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ 11-11-2013 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                        Σέρρες   11    Νοεμβρίου 2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ                                            
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ -ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:
850.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ



11-11-13 foto.jpg


Σε συνέχεια των συνεντεύξεων τύπου, με στόχο την ενημέρωση των δημοτών, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Παντελή Χράπα, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στις 11-11-2013 όπου παρουσίασε τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής στον τομέα της καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων   του Δήμου Σερρών.

«Με στόχο την βελτίωση της καθαριότητας του Δήμου Σερρών και την προστασία του περιβάλλοντος προσθέσαμε 850.000 ευρώ μέσω προγραμμάτων στον τομέα της καθαριότητας», δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών ξεκινώντας τη συνέντευξη, ενώ συνεχίζοντας αναφέρθηκε αναλυτικά στις ενέργειες και δραστηριότητες της δημοτικής αρχής στον τομέα της καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΨΟΥΣ 38.700.000 ΕΥΡΩ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Π 4-11-13 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                             Σέρρες 4 Νοεμβρίου 2013
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΨΟΥΣ 38.700.000 ΕΥΡΩ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ


4-11-13 erga apo programmata.jpg

Σειρά συνεντεύξεων τύπου με στόχο την ενημέρωση των δημοτών, σχετικά με το έργο της δημοτικής αρχής στους διάφορους τομείς του Δήμου, ξεκίνησε η δημοτική αρχή.

Ο πρώτος τομέας που παρουσίασε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης παρουσία του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης και Προγραμματισμού κ. Γρηγοριάδη Παναγιώτη καθώς και του Προέδρου της ΔΕΥΑ κ. Αραμπατζή Θεόδωρου στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα 4-11-2013, ήταν ο τομέας των προγραμμάτων που εγκρίθηκαν κατά την διάρκεια αυτής της δημαρχιακής θητείας.

«Η διεκδίκηση, εξασφάλιση και αξιοποίηση προγραμμάτων από εθνικές, ευρωπαϊκές και άλλες πηγές για υλοποίηση έργων και προγραμμάτων απασχόλησης συμβάλλουν στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, καθώς και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών ξεκινώντας την συνέντευξη τύπου.

 
Δελτία Τύπου  (126 στοιχεία)
Ανακοινώσεις (74 στοιχεία)
ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ (10 στοιχεία)
Αποφάσεις Δημ. Συμβουλίου (19 στοιχεία)
Εργασία στις Σέρρες (1 στοιχείο)
Προκηρύξεις Θέσεων (1 στοιχείο)
Συνεδριάσεις Δημ. Ενοτήτων (163 στοιχεία)
Συνεδριάσεις Τοπ. Ενοτήτων (129 στοιχεία)
Αποφάσεις Δημάρχου (54 στοιχεία)
Τομέας Αθλητισμού (24 στοιχεία)
Κέντρο συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας (30 στοιχεία)
 
Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών